Ahmed Arif Ortaokulu

WEB https://ahmedarif.meb.k12.tr
Adres : HASAN ÇELEBİ MAH. HASAN ÇELEBİ 61. SK. NO 11 SİVEREK / ŞANLIURFA
VİZYON : Vizyonumuz; kaliteli eğitim ile kaliteli bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Misyonumuz; öğrencileri, sağlıklı iletişim kurabilen, ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, özgüveni tam, sorumluluk alabilen, bilimsel ve analitik düşünceye sahip, teknoloji ile barışık, yararlı hobileri olan, estetik beğenileri gelişmiş, üretken ve yaratıcı, araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı, Atatürk ilkeleri ile demokratik ve laik cumhuriyete sahip çıkan; insana, topluma ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata hazırlamaktır.
BAŞARILAR : -

Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Saatler : Yaz saati uygulamasına göre ; 07:00 - 17:50 Kış saati uygulamasına göre ; 07:00 - 17:50
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Şanlıurfa ve Diyarbakır iline her yarım saate bir akşam 17:00 ´a kadar minibüs seferleri mevcuttur. Şanlıurfa ve Diyarbakır illerinin hava alanları bulunmaktadır. Karayolundan da ulaşım rahatlıkla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Siverek ilçesi, Şanlıurfa´nın en büyük ilçesidir. İlçemizde ev kiraları 600 - 1500 TL arasında değişmektedir. Evlerin çoğu doğalgaz ile; doğalgaz olmayan evler ise elektrikli soba ya da klima ile ısınmaktadır. Kışlar soğuk ve yağışlı, yazlar çok sıcak ve kurak geçmektedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Şanlıurfa ilinin Siverek ilçesinin merkezinde yer almaktadır. İlçe, Şanlıurfa iline 90 km, Diyarbakır iline 80 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :